26/01/2012

İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu

Mezunu olduğum İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesindeki Endüstri Mühendisliği Kulübü, çok güzel bir etkinliğe imza atıyor. İlettikleri basın duyurusunu paylaşıyorum. Etkinliğin içeriği oldukça dolu; genç endüstri mühendisi adayları için son derece yararlı olacağına inanıyorum. İlgilenen mühendislerin ve mühendis adaylarının katılmalarını tavsiye ederim.



İstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Endüstri Mühendisliği Kulübü (İTÜ EMK), bu yıl 19'ncusu gerçekleştirilecek olan İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu’nu (İTÜ EMÖS) Türkiye'den çeşitli üniversitelerin katılımı ile 21-25 Şubat 2012 tarihlerinde düzenliyor.

Üniversite öğrencilerini akademik çalışmalara özendirmek, hazırlayacakları proje ve bildirilerle kariyerlerine katkı sağlamak, öğrenciler ile iş dünyası arasında yeni köprüler kurarak günümüz mühendislik problemlerine ışık tutmak ve hem ulusal, hem de uluslararası çapta bilgi aktarımı ve paylaşımına olanak vermek amacında olan sempozyuma, ülkemizdeki çeşitli üniversitelerden Endüstri Mühendisliği ve Yönetim Bilimleri Lisans ve Yüksek Lisans Öğrencileri, ayrıca iş dünyasından deneyim sahibi yöneticiler ve iş dünyasının yeni üyeleri katılıyor.

5 gün sürecek organizasyonda İTÜ EMK, Türkiye'nin 50’ye yakın üniversitesinde okuyan Endüstri Mühendisliği öğrencilerini ağırlıyor. Gündüz programında, güncel sempozyum konusuna paralel olarak eğitim ve paneller düzenlenirken, akşamları gerçekleşen organizasyonlarla da konuk öğrencilerin kaynaşması sağlanıyor.

19. İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu'nun bu seneki konusu ise dünya gündemine paralel olarak "Dijital Dünya: Teknolojinin Hayata ve İş Dünyasına Entegrasyonu" olarak belirlenmiş. 21-25 Şubat tarihleri arasında İTÜ Maçka Kampüsü'nde düzenlenecek sempozyuma dair ayrıntılı bilgiye ulaşmak ve kayıt olmak için: www.emos.itu.edu.tr

1 yorum:

Arda Mevlutoglu dedi ki...

Merhaba,

Bir süredir gerek işlerimin yoğunluğu gerekse iş seyahatim dolayısıyla Siyah Gri Beyaz'a yeterli zaman ayıramıyordum. Tamamlanmayı bekleyen yazılarım var, daha çok vakit ayırmaya çalışacağım. İlginize teşekkürler