12/12/2011

Siyah Gri Beyaz, Blog Ödülleri 2011 Finalisti!

Siyah Gri Beyaz, Turkcell Blog Ödülleri 2011 yarışmasında, NTV Haber Gündem kategorisinde finale kalan 10 blog'dan biri oldu. Tatlı bir şaşkınlık yaşıyorum.

Her kategoride finale kalan bloglar jüri değerlendirmesine sunulacak. Jüri üyeleri, bloglara 1 ile 10 arasında puan vererek kazananları belirleyecekler: Kazanan bloglar 5 Ocak günü düzenlenecek törenle duyurulacak.

Oldukça zahmetli ve kullanıcı düşmanı olan oylama sürecine katlanıp, Siyah Gri Beyaz'a oy veren tüm okurlara en samimi şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte aldığım mesajlar beni gururlandırdı ve "daha fazla" için teşvik etti: Daha fazla araştırma, daha fazla okuma, daha fazla yazma ve daha fazla paylaşma.

Yarışmada dereceye girip girmemekten ziyade, aldığım bu "güvenoyu" bana büyük bir manevi tatmin duygusu sundu. Bu hisleri yaşamamı sağlayan Siyah Gri Beyaz okuruna tekrar ve tekrar teşekkür ederim.

1 yorum:

Süleyman Altınorak dedi ki...

Asıl bizlerin sana teşekkür etmemiz gerek. O kadar çok kaynağı takip edip, süzüp, analiz edip paylaşıyorsun ki, yapabildiklerin gerçekten hayranlık uyandırıcı. Saygı duymamak, imrenmemek mümkün değil. Yazılarını okurken hep aklıma makine fakültesi kantininde ki anımız geliyor; hani final döneminde ikişer saatlik ikinci sınavımızdan çıkmıştık, ben çay almaya gidip döndüğümde seni bikaç yüz sayfalık bi dosyayı incelerken bulmuştum: çin halk cumhuriyeti silah envanteri gibi bir şeydi. o anki şaşkınlığımı hala asla unutamam. Bana ismimi sorsalar teklerdim muhtemelen o sınavlardan sonra :) nasıl bir heves ve enerjiyle inceliyordun onu hala anlayamıyorum :)
Dostum hedeflerini büyüt bence. Rakiplerine baktım, biçime bakıp seçim yapıyorlarsa eyvallah çok da iddialı değilsin ama, asıl amacın olduğunu düşündüğüm biçime ihtiyaç duymayan, yalın, özgün ve sağlam içeriğe bakarlarsa rakiplerinin hiçbir şansı yok.
Sevgiyle kal, Umarım gönlünce olur herşey.