14/01/2023

Türkmeneli TV - Ortadoğu Gündemi Programı

Türkmeneli TV'de Bilgay Duman ve Oytun Orhan'ın sunduğu Ortadoğu Gündemi programına konuk olarak Türk savunma sanayiinin gelişim süreci ve son durumu hakkında konuştum.


2 yorum:

mustafa özülker dedi ki...

Eh, son oturumu izledim. Bu yorumum nasıl yayınlanabilecek bilmesem de yazmadan edemedim. Silah ve savunma sanayi konuları benim elli seneden fazladır gün be gün izlediğim bir konu. Hem içeride hem de dışarda.
Gelelim soruna: Programın yapımcısının pek de monolog gibi olmasın diye yanınıza koydukları kişiler genellikle sizin kadar konuya vakıf kişiler değiller. Siz de asaleti hiç bırakmadan " tabi tabi" diyerek düşüce dizinizi tekrar rayına oturtmaya çalışıyorsunuz sabırla. İzleyici açısından zevkli olmuyor. Burada programcının becerisi çok çok önemli. Konuda belki de en önemli uzman sizsiniz. Programlara tek başına çıkmanız çok daha sağlıklı olacak,yoksa kalite düşebiliyor. Bunu izleyen eğlence değil öğrenmek amacında olduğuna göre sizin bu tip programları tek başınıza götürmeniz bizler açısından çok daha doyurucu olacak.

İyi ki varsınız. Sevgi, sağlık ve başarılarınızın devamı dileklerimle

Adsız dedi ki...

Oytun orhan a plan sabrınız müthişmiş.