12/02/2011

Türk Savunma Sanayii Haber Grubu

Emekli Deniz Y.Müh.Kd. Albay A.Zafer Betoner, Türk savunma sanayiinde faaliyet gösteren kurum ve kuruluş mensuplarının kolay haberleşebilmesi amacıyla 2004 yılında, "Türk Savunma Sanayii haber grubu" e-posta zincirini kurmuştu.



7 yılın ardından, ulusal savunma sanayiinde faaliyet gösteren tedarik makamı, son kullanıcı makam, akademik ve ticari kurum ve kuruluşlardan toplam 1,150'yi aşkın kişi bu gruba üye olmuş durumda. Geçen sürede Türkçe olan gruba bir de İngilizce alt-grup eklendi, ayrıca Gemi İnşa Sanayii adında bir de kardeş grup kuruldu, İngilizce versiyonu ile birlikte.

Bu grupların oluşturulması ve büyümesi ile yakalanan sinerji, Deniz Sistemleri Semineri'nde vücut buldu. Geçen sene 3'ncüsü düzenlenen Deniz Sistemleri Semineri'nin sektördeki yeri ve önemi giderek daha da artıyor.

Sn. Betoner, söz konusu grupların sağlıklı işlemesi, sektörde daha geniş bir kitleye yayılması ve daha da ilerlemesi için büyük gayretler göstermekte. Grupları daha da geliştirmek ve ilgililerin kayıt olmalarını kolaylaştırmak için bir kayıt formu hazırlamış.

Savunma sanayiine ilgi duyan, özellikle sektörde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlarda çalışanların bu gruplara üye olmasını şiddetle tavsiye ederim.

Not: Üyelik için formlardaki bilgilerin eksiksiz doldurulması gerekmekte.


Türk Savunma Sanayi Haber Grubu

Gemi İnşa Sanayi Haber Grubu

Turkish Defence Industry News Group

Naval Shipbuilding Industry News Group


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder