19/02/2009

Turkish Defence




2003 - 2004 döneminde yayın yapan, kısa ömrüne rağmen adından oldukça söz ettirmiş ve hala da gerek içeriğinin gerekse internet forum sitesinin kalitesiyle kendinden söz ettiren ve editörlerinden olduğum Turkish Defence dergisinin yayınlanmış iki sayısını, PDF olarak siteme yükledim.

Hem nostalji hem arşiv yapmak isteyenlere...

https://drive.google.com/file/d/0BzKGiAa7CiQlcHV6TnF5enU5Tjg




5 yorum:

Saturn 5 dedi ki...

Güzel bir macera, heyecanlı günlerdi. Ben kendi adıma çok şey manevi çok şey kazandım.

Adsız dedi ki...

TD'nin kalitesine yakın, kendi branşında belkide bir tek Kanatlar vardı. TD'den bu yana Türkiye bu klansmanda kaliteli ve okuyucuya hitap eden bir dergi maalesef görmedi. Keşke bir kaç sayı daha çıkarabilselerdi, belki bugün gelinen durum daha değişik ve olumlu olur, verilen o emek kokan dergiye yazık olmazdı.

Adsız dedi ki...

Antika degerindeki bu dergilere sahip olmanin ayricaligini ve mutlulugunu yasiyorum..ansiklopedik degerdeki bilgileri,yeniden bizlerle paylasmanizi ve bu icerikteki bir dergiyi tekrar hayata gecirmenizi temenni ediyorum..Dergiyi en kisa zamanda hakettigi yerlerde görmek dilegi ile..Emegi gecen herkese tesekkürler..

Unknown dedi ki...

Dergiyi çok beğenmiştim ve ilk sayıdan abone oldum ama 2. sayıyı bile alamadım. 2 sayının da varsa pdf olarak kopyasını bulmam mümkün mü?

Arda Mevlutoglu dedi ki...

Merhaba,

Yukarıdaki yazıdaki link öldü. Her iki sayının içeriğindeki makaleleri ayrı ayrı PDF olarak https://drive.google.com/file/d/0BzKGiAa7CiQlcHV6TnF5enU5Tjg/view?usp=sharing adresine yükledim